Komprimering af PUR

Hele plader, fraskær og støv af PUR kan komprimeres til en cylinderformet blok. For håndtering af PUR med eksplosiv gas anbefaler vi RUNIs ATEX certificerede model

PUR (Polyurethan) anvendes som isoleringsmateriale til vægge og paneler i blandt andet industribygninger køle/frysehuse, men også i hårde hvidevarer samt andre industrielle produkter.

Runi sneglekomprimator SK370 kan neddele og komprimere PUR til en cylinderformet blok med en densitet på ca. 350 kg/m³.

For at sikre sammenhold på blokken efter komprimeringen, komprimeres PUR direkte i endeløse plastiksække. Herved indkapsles også den giftige PUR-støv.

Hele plader og stykker neddeles først i den påmonterede opriver for derefter automatisk at blive komprimereret af sneglen og det hydrauliske kæbesystem. Ved recyclingsanlæg for køleskabe og frysere kan SK370 installeres direkte under silo for opsamlet PUR stykker. Fra PUR-produktion kan støv opsuges via et vakuum-system og blæses til komprimatoren via et silosystem med sluse.

Runi’s ATEX certificerede model af SK370 er godkendt til at komprimere PUR uden eksplosionsfare, da gassen konstant suges væk under processen.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst mulig.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik