Konstruktør søges

Omhyggelig konstruktør til CAD arbejde og manualer

 ”Turn waste to value” er vores mission og vores succes er bygget på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder verden over. Vi leverer løsninger til den cirkulære økonomi; maskiner til ressource genvinding samt grøn energiproduktion baseret på affaldsstrømme.

Jobprofil:

Vi søger en omhyggelig konstruktør til udarbejdelse af manualer, produktionsgrundlag og øvrig dokumentation. 

Opgaverne er alsidige og vil primært være:-
-         Udarbejde målskitser for specialmaskiner og maskinlinjer ifm. tilbudsgivning
-          Vedligeholde eksisterende produktprogram
-          Deltage i fremstillingsoptimering af produkter
-          Konstruere nye standard komponenter samt kundespecifikke komponenter
-          Udarbejde produktionsgrundlag og øvrig dokumentation
-          Udarbejde manualer

Faglig profil:

Den ideelle kandidat er Produktionsteknolog eller Teknisk assistent og evt. håndværksmæssig uddannet. Vi leder efter en person, der, i en årrække, har arbejdet med 3D konstruktion af maskiner, 2D produktionsgrundlag samt udarbejdelse af brugermanualer. Vi forventer, at du kan arbejde ubesværet med almindelige IT systemer og med CAD. Det vil være en fordel hvis du kender Solid Works. Du kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk samt evt. også på tysk, vi bruger dog oversættelsesbureauer til vores manualer. 

Som konstruktør er du optaget af at lave løsninger, der simple og robuste, og dokumentere dem på en måde så de kan fremstilles nemmest muligt. Du er derfor omhyggelig i din udformning af maskinfunktioner og har øje for de detaljer, der får helheden til at virke i praksis.

Kunne det være dig? Se om du kan genkende dig selv i den her profil:

Som menneske er du både omhyggelig og effektiv og får derfor ofte omsat opgaverne til færdig dokumentation på kort tid. Du er arbejdsom og leverer kvalitet – derfor oplever du nok også at være en værdsat spiller på holdet – i de sammenhænge du i dag indgår i.

Du vil blive del af en dedikeret teknisk afdeling på 5 personer, hvor opgaver og idéer deles i en direkte og kollegial atmosfære. Projekterne løber ofte over kort tid og du vil derfor opleve, at der skal træffes beslutninger, og at du hurtigt ser konstruktionerne virkeliggjort. 

Virksomhedsprofil: 
Runi er en virksomhed i bevægelse med et sundt økonomisk fundament og en god plads i et voksende marked med et gennemtestet og efterspurgt produkt. Igennem direkte salg og distributørsalg står der nu rundt i verden mere end 1500 maskiner i gang med at ”Turn waste to value” for vores kunder.

 

Vi tilbyder:
En god arbejdsplads hvor arbejdsglæde og positiv atmosfære på arbejdspladsen er en ledelsesprioritet.  Arbejdspladsen er placeret i det smukke Vestjylland ved Skjern å, hvor boliger fås til en fornuftig pris. Se evt. mere på: www.flytmodvest.dk.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Hvis du ønsker at kigge forbi, er du selvfølgelig også meget velkommen - for sådan er vi.

Ansøgning sendes til Søren Rossen Bech, teknisk direktør: srb@runi.dk